Wallis

Osa neulomuksistani on jo lähtenyt maailmalle ennen tämän blogin syntyä, eikä niistä ole jäänyt julkaisukelpoisia kuvia. Tämä Wallis-neuletakki saa nyt edustaa niitä. Ohje ei ole vanha, vaan peräisin Vintage-neuleet -kirjasta. Tekijät ovat koonneet kirjaan ohjeita, jotka perustuvat vanhoihin malleihin, mutta ovat muokattuja nykynaiselle sopiviksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallis-neuletakista kerrotaan, että se on muodoiltaan samankaltainen, kuin se jakku, joka Wallis Simpsonilla oli yllään, kun hän meni salaa naimisiin Windsorin herttuan kanssa vuonna 1937. Todella tyköistuva, mutta erittäin runsaasti laskostettu. Neuleessa on pieni huivikaulus.

Tätä oli tosi kiva neuloa ja neuleesta tuli todella lämmin. Lankana käytin Dropsin Alpacaa.

 

Madeline Weston & Rita Taylor: Vintage-neuleet, Tammi, 2014.

Kirjan kuvitusta.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *